Beoordelingen van Saigon Caphe Amsterdam

Recente recensies van Saigon Caphe Amsterdam

5 sterren na 37 reviews

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke phô! Ik blijf maar terug komen. Deze keer afhaal en thuis de bouillon opnieuw opgewarmd. Tip voor Saigon caphe: de taugé is zo koud dat de bouillon meteen is afgekoeld en dat is zonde!

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Lamsrack besteld op aanraden van een collega, (ik had het zelf niet besteld op de beschrijving ervan) , was echt super lekker

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor de bestelling (én je collega ook bedankt :)! Groetjes, Team Saigon Caphé CS

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Love Saigon Caphe, best restaurant in the Central station by a long shot. Friendly staff and great food what more can you ask for

Reactie van Saigon Caphe:What an amazing review, thank you so much :)! Team Saigon Caphé CS

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik zou het niet erg vinden als er wat meer verse groenten in de soep hadden gezeten, maar ik vond het heerlijk!

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling & feedback, hopelijk tot gauw weer :)! Groetjes, Team Saigon Caphé CS

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was stipt optijd. Broodje was lekker en ook nog warm, ice tea was heerlijk en goi cuon was ook erg lekker!

Reactie van Saigon Caphe:Super om te lezen, dank je wel! Groetjes, Team Saigon Caphé CS

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bun altijd alleen was de dressing vergeten... Lamsrack met caramelsaus altijd voortreffelijk!

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling & review, excuses voor het ontbreken van de saus. We sturen je hier apart een berichtje voor. Groetjes, Team Saigon Caphé CS

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, precies wat we nodig hadden. Grote porties en warm.

Reactie van Saigon Caphe:Super om te lezen, dank jullie wel :) Groetjes, Team Saigon Caphé CS

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Very good service and the food taste good as usual.

Reactie van Saigon Caphe:Thank you for your order & lovely review! Team Saigon Caphé CS

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Met het wegvallen van mijn stage in deze bizarre periode, kom ik nog amper langs. Daarom ben ik des te gelukkiger mijn favoriete gerecht na een lange tijd weer eens te halen. Het was heerlijk. Vers op een bord is natuurlijk het beste, maar dat maakt in dit geval niets uit. Ik ben blij dat jullie er nog zijn. Veel succes de komende periode en wie weet weer tot snel. (Groetjes van de klant die altijd 419 less chilli en ijskoffie bestelt.)

Reactie van Saigon Caphe:Wat lief, dank je wel! We hopen je snel weer in het restaurant te mogen ontvangen :)! Groetjes, team Saigon Caphé CS

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt! Groetjes, team Saigon Caphé CS

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt! Groetjes, team Saigon Caphé CS

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ill say, the best ever saigon store around. Amazing taste, great portion and lovely employees. Try it out, you will thaks me. The bunmi and vietnamese koffee are my favorite.

Reactie van Saigon Caphe:Thank you for this lovely review, we hope to see you soon again! Team Saigon Caphé CS

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik hou van de garnalen saladerollen! Altijd goede kwaliteit en smakelijke gerechten en als besteld altijd op tijd!

Reactie van Saigon Caphe:Super om te lezen, bedankt! Groetjes, team Saigon Caphé CS

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Groot fan van de broodjes, pho en de loempia's. Supervers en alles is echt lekker :)

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling(en) en fijne review :)! Groetjes, team Saigon Caphé CS

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor de bestelling & review! Groetjes, Team Saigon Caphé CS

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Pho en ruim voldoende.

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor de bestelling & review! Groetjes, Team Saigon Caphé CS

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Tofu van de vermicelli fried tofu was niet vers. Het was zurig.

Reactie van Saigon Caphe:Hi Victor, we are sorry to read that th vermicelli was not as expected. We will send you an email regarding this. Thank you for your order & feedback. Team Saigon Caphé CS

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik kom hier al jaren en het is altijd heerlijk!

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling en fijne review :)! Groetjes, Saigon Caphé CS

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

I order a lunch set with chicken sandwich but it turned out with spring roll in a poor quality! Did not notice until I got home!

Reactie van Saigon Caphe:Hi Lien Nguyen, we are very sorry that the side dish of the lunch set is switched. We will send you an email regarding this. Thank you for your order nd feedback. Team Saigon Caphé CS

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt! Saigon Caphé CS

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling & review :)! Team Saigon Caphé CS

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thanks lieverds! Forever vaste klant🖤

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je klandizie & geweldige review (L) Team Saigon Caphé CS

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling &5 sterren! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Praktisch bij filiaal Amsterdam Centraal via mobiel online besteld. Duidelijk keuze en info over de gerechten en de prijzen. Helaas moet zelf ophalen want nog geen bezorg-service. afgesproken binnen 45 minuten opgehaald worden. Op tijd klaar gemaakt, netjes ingepakt zodat het warm blijven tot ik thuis bent. Leuke personeel, informatief. De gerechten zijn lekker en we hebben thuis echt ervan genoten.

Reactie van Saigon Caphe:Wat fijn dat alles is bevallen en bedankt voor de bestelling & uitgebreide review :)! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en betaalbaar

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling & review! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd net als de vriendelijkheid en vrolijkheid hier

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling & geweldige review. Hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Saigon Caphé CS

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was op tijd klaar en warm. Het was erg lekker. Overigens was het handig geweest als bij de sauzen/dressing was aangegeven bij welk gerecht het precies hoorde.

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling en feedback, we zullen het intern overleggen. Hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Saigon Caphé CS

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijk, ik hou van jullie eten, de soep, de spareribs, de rolls, de broodjes en de salades met noodles. Nu had ik soep en die is altijd goed! Thank you

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor dit geweldige review, hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Saigon Caphé

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten en lief personeel!

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling & review! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Na een lange tijd niet langs geweest te zijn, heb ik eindelijk weer mijn favoriete gerecht kunnen afhalen. Ik ben blij jullie te zien en dat jullie er nog zijn. Ga zo door en veel succes in deze tijd. Wie weet weer tot snel.

Reactie van Saigon Caphe:Super lief, dank je wel! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker vers eten!

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor jullie bestelling en review :), fijn dat alles goed heeft gesmaakt! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker! Dame van de afhaal was erg vriendelijk en attent!

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt en fijn dat alles is bevallen :)! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten. Je krijgt waar voor je geld! Goede en snelle service!

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor de bestelling en het geweldige review! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker en snel bereid. Bestellen zou makkelijker zijn als klant kon korte beschrijving van gerecht zien in Nederlands.

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling en feedback! We zullend meenemen in de verbetering van onze website :)! Groetjes, Team Saigon Caphé