Beoordelingen van Saigon Caphe Amsterdam

Recente recensies van Saigon Caphe Amsterdam

5 sterren na 24 reviews

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik hou van de garnalen saladerollen! Altijd goede kwaliteit en smakelijke gerechten en als besteld altijd op tijd!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Groot fan van de broodjes, pho en de loempia's. Supervers en alles is echt lekker :)

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor de bestelling & review! Groetjes, Team Saigon Caphé CS

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Pho en ruim voldoende.

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor de bestelling & review! Groetjes, Team Saigon Caphé CS

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Tofu van de vermicelli fried tofu was niet vers. Het was zurig.

Reactie van Saigon Caphe:Hi Victor, we are sorry to read that th vermicelli was not as expected. We will send you an email regarding this. Thank you for your order & feedback. Team Saigon Caphé CS

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik kom hier al jaren en het is altijd heerlijk!

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling en fijne review :)! Groetjes, Saigon Caphé CS

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

I order a lunch set with chicken sandwich but it turned out with spring roll in a poor quality! Did not notice until I got home!

Reactie van Saigon Caphe:Hi Lien Nguyen, we are very sorry that the side dish of the lunch set is switched. We will send you an email regarding this. Thank you for your order nd feedback. Team Saigon Caphé CS

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt! Saigon Caphé CS

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling & review :)! Team Saigon Caphé CS

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thanks lieverds! Forever vaste klant🖤

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je klandizie & geweldige review (L) Team Saigon Caphé CS

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling &5 sterren! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Praktisch bij filiaal Amsterdam Centraal via mobiel online besteld. Duidelijk keuze en info over de gerechten en de prijzen. Helaas moet zelf ophalen want nog geen bezorg-service. afgesproken binnen 45 minuten opgehaald worden. Op tijd klaar gemaakt, netjes ingepakt zodat het warm blijven tot ik thuis bent. Leuke personeel, informatief. De gerechten zijn lekker en we hebben thuis echt ervan genoten.

Reactie van Saigon Caphe:Wat fijn dat alles is bevallen en bedankt voor de bestelling & uitgebreide review :)! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers en betaalbaar

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling & review! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd net als de vriendelijkheid en vrolijkheid hier

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling & geweldige review. Hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Saigon Caphé CS

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was op tijd klaar en warm. Het was erg lekker. Overigens was het handig geweest als bij de sauzen/dressing was aangegeven bij welk gerecht het precies hoorde.

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling en feedback, we zullen het intern overleggen. Hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Saigon Caphé CS

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijk, ik hou van jullie eten, de soep, de spareribs, de rolls, de broodjes en de salades met noodles. Nu had ik soep en die is altijd goed! Thank you

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor dit geweldige review, hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Saigon Caphé

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten en lief personeel!

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling & review! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Na een lange tijd niet langs geweest te zijn, heb ik eindelijk weer mijn favoriete gerecht kunnen afhalen. Ik ben blij jullie te zien en dat jullie er nog zijn. Ga zo door en veel succes in deze tijd. Wie weet weer tot snel.

Reactie van Saigon Caphe:Super lief, dank je wel! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker vers eten!

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor jullie bestelling en review :), fijn dat alles goed heeft gesmaakt! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker! Dame van de afhaal was erg vriendelijk en attent!

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt en fijn dat alles is bevallen :)! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten. Je krijgt waar voor je geld! Goede en snelle service!

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor de bestelling en het geweldige review! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker en snel bereid. Bestellen zou makkelijker zijn als klant kon korte beschrijving van gerecht zien in Nederlands.

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling en feedback! We zullend meenemen in de verbetering van onze website :)! Groetjes, Team Saigon Caphé