Beoordelingen van Saigon Caphe Amsterdam

Recente recensies van Saigon Caphe Amsterdam

5 sterren na 11 reviews

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd net als de vriendelijkheid en vrolijkheid hier

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling & geweldige review. Hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Saigon Caphé CS

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was op tijd klaar en warm. Het was erg lekker. Overigens was het handig geweest als bij de sauzen/dressing was aangegeven bij welk gerecht het precies hoorde.

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling en feedback, we zullen het intern overleggen. Hopelijk tot snel weer :)! Groetjes, Team Saigon Caphé CS

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeerlijk, ik hou van jullie eten, de soep, de spareribs, de rolls, de broodjes en de salades met noodles. Nu had ik soep en die is altijd goed! Thank you

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor dit geweldige review, hopelijk tot snel weer! Groetjes, Team Saigon Caphé

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten en lief personeel!

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling & review! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt! Groetjes, Team Saigon Caphé

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Na een lange tijd niet langs geweest te zijn, heb ik eindelijk weer mijn favoriete gerecht kunnen afhalen. Ik ben blij jullie te zien en dat jullie er nog zijn. Ga zo door en veel succes in deze tijd. Wie weet weer tot snel.

Reactie van Saigon Caphe:Super lief, dank je wel! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker vers eten!

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor jullie bestelling en review :), fijn dat alles goed heeft gesmaakt! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker! Dame van de afhaal was erg vriendelijk en attent!

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt en fijn dat alles is bevallen :)! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten. Je krijgt waar voor je geld! Goede en snelle service!

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor de bestelling en het geweldige review! Groetjes, Team Saigon Caphé

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker en snel bereid. Bestellen zou makkelijker zijn als klant kon korte beschrijving van gerecht zien in Nederlands.

Reactie van Saigon Caphe:Bedankt voor je bestelling en feedback! We zullend meenemen in de verbetering van onze website :)! Groetjes, Team Saigon Caphé